Stukadoorsbedrijf GS Afbouw heeft ruime ervaring met het aanbrengen van sierpleister.

Door de jaren heen is er sierpleister aangebracht op alle mogelijke kleuren en alle korreldiktes.

Wij bieden u alle mogelijke sierpleister werkzaamheden aan. Er zijn verschillende soorten sierpleister namelijk:

  • Spachtelputz
  • Rustiekputz
  • Granol
  • Marmerpleister

Hieronder leest u meer informatie over de verschillende soorten sierpleister:

Spachtelputz
Spachtelpoets kan zowel binnen in de woning als buiten de woning gebruikt worden. Spachtelputz heeft een grote kleurvastheid en kan waterdamp doorlaten. Het is in alle kleuren leverbaar en kan tegen een stootje. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm).

Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter. Mocht er een vlek komen op het spachtelputz dan kunt u dit met een vochtige doek afnemen.

Rustiekputz
Rustiekputz is verkrijgbaar in wit en in elke andere kleur. Het is overschilderbaar met elke latex. Rustiekputz geeft een decoratieve, lichte groefstructuur en het wordt met de spaan opgebracht. Ook wat betreft rustiekputz werken wij alleen met de kwalitatief hoogstaande merken.

Granol
Granol is een sierpleister die in een waaiervorm aangebracht kan worden. Ook kan het granol ‘staand’ aangebracht waardoor het een soort boomschors effect geeft. Granol kan worden overschilderd met latex verf. Alle kleuren zijn dus mogelijk.

Marmerpleister
Deze sierpleister is blijvend elastisch en is kras- en stootvast. Ook kan de marmerpleister vocht door laten. Het is onderhoudsarm en in alle kleuren leverbaar.

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan betaalt u slechts 6% BTW.

Sierpleister is aan te brengen op alle gewenste kleuren.

Nadat de  Spachtelputz is aangebracht op uw wand wordt het ingedraaid.  Op onderstaande video ziet uw hoe de spachtelputz wordt ingedraaid. De vloer is volledig afgeplakt, zodat  de vloer niet vies wordt of beschadigd.