Beton stuc is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: Beton looks geven een unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes!

De beton looks of het italiaanse mamer (glans) effect geeft een decoratieve en rijke uitstraling aan een ruimte. Door de jaren heen gaven ambachtelijke meesterdecorateurs en stucadoors een meerwaarde aan een interieur met deze luxe klassieke wandafwerking.

Met Stucco en Top Ciment  werken wij wanden decoratief af in woningen, in hotels, winkels theaters, showrooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten.

Meer informatie of een gratis offerte? Bel of Whatsapp: 0653547617

marmerstuc stucco

Stucco – Decoratieve marmer pleister

Toepassing Binnen
Glans Mat of glanzend
Kleur Keuze uit 54 kleuren

Voordat wij stucco kunnen aanbrengen, stucen wij de wanden volledig glad. Daarna brengen wij Stucco. Deze laag brengen wij zodanig op dat er een licht reliëf (spaanslagen) ontstaat. Dit reliëf komt terug in het eindresultaat. Wanneer de eerste laag droog is brengen wij met een kleine stuccospaan, vleksgewijs en los van elkaar een ‘schraaplaag’ aan.  Als deze laag droog is voorzien wij de tussenruimten met dezelfde spaan van een‘schraaplaag’ Stucco.

Nadat de laag is aangedroogd is, kan de wand nogmaals met de spaan gepolijst worden. Door dit polijsten zal alles wat met de spaan geraakt wordt opglanzen en met name dus het reliëf. Ook de kleurnuances zullen hierdoor diepte gaan krijgen. Net als marmer heeft Stucco altijd een unieke structuur. In overleg met u stellen wij graag het gewenste eindresultaat samen.

Topciment – Een prachtige krachtpatser

Toepassing Binnen, buiten, zowel in droge als natteruimtes
Glans Mat of glanzend
Kleur Keuze uit 40 kleuren
Hechtkracht
GS Afbouw garandeert, dankzij de bijzondere samenstelling, een KRACHTIGE HECHTING van zijn Top Ciment op elk oppervlak, zelfs op tegels of glas.

Vuurvastheid
Topciment microcementen van GS Afbouw bezitten brandvertragende eigenschappen. Dit betekent dat zij voldoen aan de voorwaarden van BRANDGEVOELIGHEID EN BRANDVEILIGHEID

Kleurecht en kleurvast
De voor het sealen gebruikte vernissen zijn alifatisch en de chemische samenstelling ervan verschaft ze een harde afwerkingslaag met een hoge weerstand tegen UV-straling, zodat ze niet vergelen.

Waterdicht

Met de sealers die wij gebruiken voor de afwerking van onze Top Ciment Betonlooks verkrijgen we een grotere mate van hardheid en bestendigheid. Zij maken de oppervlakken waterdicht en vochtbestendig, en zijn daardoor zeer geschikt voor bad- en doucheruimten.
Meer informatie of een gratis offerte? Bel of Whatsapp: 0653547617

Top ciment GS Afbouw Emmeloord

GS Afbouw stucco kleuren

Beton stuc GS Afbouw Emmeloord badkamer

Beton stuc GS Afbouw Emmeloord badkamers