Sausen van wanden en plafonds

GS Afbouw heeft meer dan 20 jaar ervaring met het sausen van wanden en plafonds. Wanneer wij bij u aan de slag gaan werken wij altijd volgens een vast patroon, zodat wij altijd een constante kwaliteit kunnen bieden.

(Indien nodig, wanneer de wanden veel oneffenheden bevatten, kunnen deze eerst sausklaar gestuct worden.)

Sausen volgens vaste stappen, voor een optimaal resultaat

  • Wij beginnen met het afplakken van de vloeren. Dit doen wij met stucloop of afdekfolie. Hierdoor kunnen er geen verfspatten op uw vloer komen.
  • Als de vloeren zijn afgeplakt en de wanden en plafonds hoeven niet sausklaar gestuct te worden, dan zullen eerst kleine oneffenheden zoals schroefgaten weggewerkt worden.
  • Na het wegwerken van de oneffenheden worden bij sterk zuigende ondergronden de wanden en plafonds eerst behandeld met een fixeermiddel. Deze werkzaamheden hoeven niet bij alle ondergronden toegepast te worden.
  • Als u bijvoorbeeld wenst dat de wanden een andere kleur krijgen dan het plafond dan zullen wij de naden afplakken en afkitten. Hierdoor ontstaat er een strakke lijn.
  • Alles alle voorbereidingswerkzaamheden zijn afgerond zullen de wanden en plafonds gesaust worden in de door u gewenste kleuren. Wij kunnen uw wanden sauzen in alle mogelijke kleuren.

wanden-sausen-verfen-op-kleur